Gelato Mio

 

Este un brand propriu, care oferă gelato natural, cu o textură densă, gust inconfundabil, după o rețetă dezvoltată în Italia, cu ingrediente care nu conțin emulgatori sau grăsimi vegetale și au un singur stabilizator natural, din roșcovă. La producția lui folosim lapte și smântână proaspete, pentru a obține o cremozitate mare, iar pentru îndulcire, zahăr din struguri. Ingredientele de calitate superioară, precum „Pistacchio Verde di Bronte DOP”, sau „Nocciola Piemonte IGP” provenite din Sicilia și Piemont, ambele de origine controlată, confirmă succesul incontestabil al acestui gelato. Pentru sorbet-uri (aromele de fructe) cumpărăm fructe proaspete din piață, pentru a oferi un gust cât mai puternic și natural.

De aceea, gelato-ul nostru este bun, autentic și mai presus de toate, în acord cu nevoile pieței care cere o lista
simplă de ingrediente, unde materiile prime pot fi recunoscute de către client ca fiind produse sănătoase, autentice și naturale. Nu de puține ori, produsul nostru a fost categorisit ca fiind cel mai bun din România, fiind un gelato de o calitate cu
adevărat superioară.

Serviciile noastre

 

– Puteți comanda online, telefonic sau la comanda@gelato-mio.ro si vă aducem gelato-ul acasă sau la birou. Livrare gratuita, comanda minima doua cutii 400 g.
– Realizăm torturi de gelato – vi le facem cum doriți. În plus, ne puteți asista și la rețete noi de gelato. Sugerați-le si apoi vedem împreună rezultatul.
– Venim la evenimente, nunți sau party-uri – oferim oaspeților dumneavoastră cel mai bun gelato.
– Puteți face comenzi surpriză pentru prieteni – dumneavoastră platiți, noi livrăm, prietenii primesc tratația.

 

SUNĂ ACUM!