Alte propuneri de colaborare

 

GELATO MIO va livreaza o cantitate mai mare de gelato de diferite arome, deja ambalat/etichetat in cutii de 400g (din polistiren), pe care le depozitati in congelator, la dumneavoastra. In oferta catre clientii dumneavoastra oferiti suplimentar si produsul nostru, iar in momentul in care un client comanda ca de obicei produsele dumneavoastra de baza, in plus poate comanda si gelato, la desert de exemplu. Astfel, practic, va largiti paleta dumneavoastra de produse oferite clientilor.

In cele ce urmeaza, va prezentam cateva detalii esentiale despre produsul nostru:

Noi producem gelato natural de cea mai inalta calitate sub brand-ul propriu „GELATO MIO”. Acesta este gluten-free, nu contine emulgatori, are un singur stabilizator natural (din roscova) si este produs cu lapte si smantana proaspete, impreuna cu zahar din struguri. Pentru sorbet-uri (toate aromele de fructe) folosim fructe proaspete din piata. De aceea, gusturile noastre sunt inconfundabile si va asigur, ca oferind acest gelato clientilor dumneavoastra, acestia il vor remarca cu siguranta si vor dori sa revina cu comenzi la dumneavoastra.

Termenul de valabilitate de la data productiei este de 3 luni.

Consideram ca este esential sa gustati gelato-ul nostru 100% natural ca sa puteti vedea exact despre ce produs special este vorba si de aceea va propunem o intalnire, pentru a discuta totul mai in detaliu. Intalnirea poate avea loc la gelateria noastra din Bucuresti, str. Polona nr. 76, sector 1 sau, daca nu aveti posibilitatea sa veniti, venim noi cu mostre la dumneavoastra, impreuna cu o oferta completa.

Ne-am bucura enorm daca am putea largi activitatea noastra de livrare, prin a ne “alatura” livrarilor facute de dumneavoastra prin serviciul de catering oferit.

 

Solicita colaborare

 

 

Clienti multumiti

SUNĂ ACUM!